Astazi mi-am redescoperit vechiul cont pe blogger si spre surprinderea mea, ‘exist’ ca blogger inca din 1997:
https://www.blogger.com/profile/07391617630235318859

Acum, cand toti folosim facebook si prea putini scriu pe bloguri m-am trezit si eu sa contribui cu cuvinte ce vor intarata pe unii si vor fi pe placul multora… sau cel putin asa sper.

De ce blogger? Pentru ca tine de google si mi s-a parul usor de folosit. Sper sa nu fie usor doar din lipsa de functionalitate. Traim si vedem.

De ce blog si nu facebook? Pentru ca pe facebook sunt chestiuni personale si aici ma pot exprima in vazul tuturor. Pe facebook, pentru prieteni:
https://www.facebook.com/ciprian13

De unde ideea? Pai de nervi… atatea se intampla in jurul meu si trebuie sa scriu despre ele pentru ca si voi cei ce cititi sa stiti si sa invatati din experienta mea. In plus ii multumesc sotiei, Anca pentru incurajari si suport. Fetitelor mele, Sabina (7ani), Larisa (5ani) si Alexandra (2,5ani) le multumesc pentru ca ma lasa sa scriu in liniste relativa.

De ce CipSoft? He hee… poveste veche, din 1991 – este pseudonimul sub care sciram articole si le publicam in revista hobBit, revista de zx spectrum. O mai tine minte cineva? Poate vorbim la o bere 🙂 sau o cola virtuala pe fb.

http://www.cipsoft.ro/zx-spectrum/revista-hobbit.html

Asadar asta este blogul si primele mele randuri ajung la voi in timp ce se propaga subdomeniul http://blog.cipsoft.ro

Cu prima ocazie ma iau de Pepsi si de RCS-RDS. Vorbim 🙂

Related Post