Cum sa citesti in profile de facebook ca in cafea: urmeaza-ti instinctele.

Ea isi pune pe fb poze de diva de-ti vine sa te dai la ele si langa tine sta hipopotamul? Isi arata diverse parti ale corpului in poze pe net? Un piciorus, un umar, un spate gol, o … burtica? Poate nu i-ai dat destula atentie si s-a saturat de tine pentru ca in cazul asta de poze “justificabile” vrea pur si simplu sa atraga alti barbati sau alt barbat.

Spune ca sunt nevinovate? Da, uneori pot fi, dar daca se repeta intreaba-te simplu: iti vine sa te dai la ea doar uitandu-te la poze? DA? Ai raspunsul. Ai hipopotamul langa tine dar pozele iti spun sa alergi dupa ea? Gandeste-te.

Cum tu te uiti la poze cu pitipoance asa se uita si altii la poze cu iubita ta. Pana la urma pitipoancele sunt si ele femei.

Daca a trecut faza asta si vezi pe profilul ei poze cu fete triste, lacrimi, sentimente profunde gandeste-te ca mesajele nu sunt pentru tine. Femeile comunica mult mai subtil. Exista multi greierasi care sar din floare in floare si stiu sa citeasca printre randuri. Daca tu ai facut burta de mici si bere si esti mult prea ignorant cu consoarta vezi ca altii abia asteapta sa o “imprumute”. Poti fi ignorant mai departe si o sa ti-o dea inapoi foarte putin uzata.

Desi e vinovata, nu poti da vina pe ea. Poti s-o lasi si sa iti iei alta cu care vei pati la fel. E vina ta ca ea a facut asta. Tu unde erai? Bine, ca putea sa iti spuna, ca asa e cinstit. Da, asa e dar rareori se intampla asa. Barbatii au forta fizica. Femeile compenseaza cu forta mentala, ilogica pentru majoritatea barbatilor. Nici n-ai idee ce misuna prin capusorul ala dragut.

Vreisa fii atractiv pentru ea? Pai fii atunci si vei fi pentru multe. Nici o femeie nu vrea un partait burtos care adoarme langa ea in pat mirosind a bere si o si lasa nesatisfacuta.

Misca-te ai grija de tine, tunde-te, rade-te si mai fa cate un dus. Fa ceva, lasa sticla, telecomanda si friptura, mergi la sala, alearga prin parc. Vorbeste cu ea, ascult-o si iubeste-o si nu va vrea pe altul. Oricum, daca esti asa cum trebuie si vrea pe altul, pe tine te vor vrea altele 50. Daca te simti bine in pielea ta se vede si sigur va vedea si ea. Be real, be a man!

Related Post