Am de dat diverse lucruri bune care sa poata face viata mai buna cuiva. Caut de curiozitate ‘yard sale’ cu google. Gasesc asta:
www.yard-sale.ro

Mi se pare o idee buna, mai ales ca este cu sprijinul primariei, directia de asistenta sociala si alte cuvinte popmopase…inserati aici…

Dau sa ma inscriu si eu ca omul ca doar face primaria un bine. 70 lei taxa. aaaa. poftim?

Ideea e sa facem toti un bine celor ce au nevoie, adica eu sa dau niste haine, electronice si ce mai am in plus in casa si altcineva sa se bucure de ele.

Daca puneti taxa dragi edili o sa vad acolo toti buticarii ca vand toate gunoaiele. Parerea mea. Cred ca o sa-mi deschid propriul yard sale.

Am scris si eu un comentariu aici: http://www.yard-sale.ro/regulament-inscriere/.
Sa vad daca apare:

70 lei mi se pare enorm sa fac un bine. Vreau sa dau aproape gratis foarte multe dar nu stiu daca imi scot si aia 70 lei. Asta incita lumea sa ceara mai mult pe lucruri si mi se pare doar o alta idee de comert din partea voastra. Toti sponsorii aia de pe lista nu sunt in stare sa puna la dispozitie un spatiu acolo unde lumea sa ofere lucruri de la ZERO la cativa lei??? Asa si daca sot 70 lei pe ele mai bine fac daca le dau in statia de autobuz. 

Related Post